Toimitusehdot

LIPUNMYYNNIN TOIMITUSEHDOT

Tarkista varauksesi huolellisesti. Tee ostoksesi olemassaolevalla oikealla sähköpostilaatikolla, jotta saat vahvistusviestit, pääset käyttämään palvelua ja kirjautumaan esityksiin ja tarvittaessa palauttamaan salasanasi. Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä palauteta tai lunasteta takaisin muuta syystä kuin tapahtuman peruuntumisesta ja siirtymisestä johtuvasta syystä.

eTeatteri ei korvaa kadonneita, varastettuja tai tuhoutuneita lippuja.

Lipputyyppien vaihtoehdot esitellään lippujen ostoprosessin aikana.

MAKSUTAVAT JA PALVELUMAKSU

Suoraan eteatteri.fi-alustalla voit maksaa pankkien maksukorteilla Credit ja Debit (Visa, MasterCard, American Express) Maksunvälitys tapahtuu Stripe -maksunvälitysjärjestelmällä. Maksutapahtumaan liittyvissä ongelma- ja reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä maksupalvelun tarjoajaan.

Lippukaupassa liput.eteatteri.fi voit maksaa Paytrailin palveluvalikoimalla- korttimaksujen lisäksi myös suomalaisilla verkkopankeilla ja mobilepayllä.

LIPUISTA

Ostettujen lippujen ja tunnusten jälleenmyynti on kielletty.

Jokaisen katselijan tulee omata oma pääsylippu – kuten livekeikoilla.

Ennen keikkaa / keikan aikana ostetut liput ovat voimassa livelähetyksen ajan sekä tapahtumasivulla ilmoitetun ajan myös tallenteen katseluun. Liven jälkeen lähetys tulee katsottavaksi yleensä muutaman tunnin kuluttua lähetyksen loppumisesta. 

Esityksiä koskevat tiedot löytyvät eteatteri.fi sekä näiden somekanavista. Asiakas on velvollinen tarkastamaan näiltä sivuilta, että tapahtuma ei ole peruuntunut tai siirtynyt sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot ja muutokset (esim. esiintymisaika). eTeatteri tiedottaa mahdollisista tapahtuman peruuntumisista sekä aikataulumuutoksista sähköpostitse niille asiakkaille, jotka ovat antaneet sähköpostitietonsa lipunoston yhteydessä.

Mikäli eTeatteri esitys peruuntuu, niin rahat palautuvat ostajan tilille viikon kuluessa. Mikäli rahojen palauttamisessa ongelmia, niin ole yhteydessä käyttämääsi maksun välittäjään.

Mikäli keikka siirtyy, niin ostamallasi lipulla keikka on näkyvissä ilmoitettuna uutena ajankohtana ja keikan päättymisestä 48 tuntia eteenpäin. Mikäli kuitenkin haluat rahasi takaisin tai vaihtaa lipun toiseen keikkaan, niin ole yhteydessä asiakaspalveluun eteatteri@gmail.com.

Alle 18-vuotiaat saavat tehdä ostoksia eTeatterin verkkokaupassa vain vanhempien luvalla, tätä palvelu ei voi kuitenkaan valvoa. Lippuostoa emme voi kuitenkaan purkaa mikäli alaikäinen on ilman vanhempiensa suostumusta lipun ostanut.

MUUTOKSET

Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa näitä yleisiä ehtoja tai tehdä niihin lisäyksiä koska tahansa. Mikäli muutokset ovat huomattavia, niistä viestitään www.eteatteri.fi ja näiden sen somekanavissa.

RIITOJEN RATKAISU JA SOVELLETTAVA LAKI

Näihin toimitusehtoihin ja niiden tulkintaan sovelletaan Suomen lakia.
Käyttöehdoista ja sopimussuhteesta mahdollisesti aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, ratkaistaan asia Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

VOIMASSAOLO

Nämä toimitusehdot tulevat voimaan 1.6.2020 ja ovat voimassa toistaiseksi. Asiakas hyväksyy toimitusehdot ostaessaan lippuja palvelusta.